Skyskraber.dk
Kan man leve af at lave hjemmesider?

Kan man leve af at lave hjemmesider?

Promovering

Mange drømmer om, at kunne lave flotte og moderne hjemmesider, der oven i købet kan fungere som en forretning, som man kan ernære sig af. Dog finder mange det komplet uoverskueligt. Det at lave hjemmesider bliver ofte kædet sammen med ekstremt dygtige udviklere, der sidder og skrive kode op og ned hele dagen.

Men du behøver faktisk slet ikke at være udvikler eller super erfaren, når du skal i gang med at lave hjemmesider. Flere platforme og systemer har gjort det super nemt og bekvemt at lave hjemmesider, der både er funktionelle og nydelige.

Kan man leve af at lave hjemmesider?

Kan man leve af at lave hjemmesider? Man kan sagtens leve af at lave hjemmesider. Man kan både leve af at lave hjemmesider for andre virksomheder eller personer, eller man kan lave hjemmesider, som man selv ejer, der tjener penge til dig. Din hjemmeside kan både tjene penge til dig ved hjælp af annoncer, affiliate indtægter, salg af produkter og salg af ydelser.

Det er selvfølgelig nemmere sagt end gjort, når det kommer til at leve af at lave hjemmesider. Det er hårdt arbejde, der kræver træning, dedikation, passion og gå-på mod. Nøglen er ikke at kunne lave hjemmesider, det er at generere en indtægt fra de hjemmesider, man laver.

Det er en god ide at starte ud med at lave hjemmesider til sig selv, der kan generere en passiv indkomst. Ikke alene giver du dig selv en ekstra månedlig indtægt, du får også en masse god og nyttig træning i at lave hjemmesider.

En af de nemmeste måder at lave en hjemmeside på er ved hjælp af systemer som Shopify og Wordpress, hvor det meste af arbejdet allerede er gjort for dig, og du stort set kun skal designe det sidste, skrive tekster, indsætte billeder osv.

Wordpress er det mest udbredte og anvendte Content Management System i verden. Wordpress er super nemt at bruge, koster ingenting, har masser af nyttige og fede applikationer. Du kan lave alt fra blogs, infosider og webshops gennem Wordpress.

Eksempelvis kan du bruge Wordpress til at lave en affiliate side, der fungerer som en lille selvkørende forretning, der løbende tjener penge til dig, uden du behøver at ligge det store arbejde i det (Udover i starten, hvor det kræver rigtig meget arbejde).

Et andet system, der ligeledes er nemt og meget populært, er Shopify. Shopify er specielt udviklet til at lave webshops på. Shopify er utroligt populært, da det er nemt, fungerer upåklageligt og bare generelt er perfekt til dig, der er nystartet e-købmand. Når man skalerer, kan man dog løbe ind i diverse udfordringer.

Tak til Mondo Kaos
Vi takker og bukker for Mondo Kaos, der har realiseret denne artikel igennem deres støtte. Hos Mondo Kaos kan du blandt andet finde fantastiske skjortekjoler.

about us
Mit navn er Simon. Til hverdag driver jeg det organiske marketingbureau Nutimo. Dette er blot et sted hvor jeg skriver om markedsføring, webudvikling og tiltag du kan gøre i din virksomhed.
Seneste indlæg