Skyskraber.dk
Kan Man Leve Af At Blogge?
Billede: Canva

Kan Man Leve Af At Blogge?

Promovering

Der er mange måder, som man kan tjene penge på, hvis man har en god blog. Der er kommet mange flere muligheder for bloggere, men det betyder også, at konkurrencen er blevet større.

Det er ikke nogen stor hemmelighed, at der går mange kendisser rundt, som tjener meget på at være influencers, og de tjener meget via deres blog. Et godt eksempel er Mascha Vang, som ofte bliver nævnt, som en af dem der tjener mest. Der er også muligheder som blogger, selvom du ikke er kendt.

Kan man leve af at blogge? Ja, man kan godt leve af at blogge. Det er der faktisk mange, som gør, og man behøver ikke være en kendt person for at leve af sin blog. Bloggere tjener blandt andet penge ved sponsorerede indlæg, affiliate marketing samt reklamer på deres hjemmesider.

Dette er de mest gængse måder at tjene penge på, men manger sælger også deres blogs, som man kan få et godt engangsbeløb for, hvis man har en god blog. Derudover er der også nogle der tjener ved at sælge ydelser gennem deres blog, eller sælger produkter direkte på siden.

Hvis du vil vide mere om, hvordan man kan tjene penge på Affiliate Marketing, og om det er mulig at leve af det, kan du læse vores blogindlæg om dette: Kan Man Leve af Affiliate Marketing?

Top 10 Bloggere I Danmark

Vi har fundet en liste på yohype.com, som har fundet de danske blogs, som har flest unikke besøgende. Det skal dog siges, at det er beregnet ud fra Alexa’s ranking, og der mangler helt sikkert nogle på denne liste.

  1. Gastromand
  2. Rockpaperdresses
  3. Madenimitliv
  4. Mariavestergaard
  5. Emilysalomon
  6. Pudderdaaserne
  7. Fielaursen
  8. Juliebruun
  9. Madforfattigeroeve
  10. Sarahlouise

Kilde: Yohype.com

Det er især reality stjerner, som er blevet kendte modebloggere, og det er især kvinder, som er blevet de store influencers via deres blog. Men som sagt, så behøver man hverken være et kendt ansigt fra TV, eller have en offentlig blog, hvor men selv lægger navn til, for at man kan leve af at blogge.

Hvor meget tjener man som blogger?

Dette er et virkelig svært spørgsmål at svare på. Det skyldes især, at der er mange måder at få værdi ud af sin blog på. De mest stabile indtjeninger er via affiliate marketing og reklame, men her skal man helst have en stærk blog før man kan leve af det.

Så meget kan man tjene på Affiliate

Med en mellemstørrelse blog kan man have en månedsløn på cirka 5.000-15.000 DKK ifølge Partner Ads.

Hvis du har en stor blog kan du dog både have din egen virksomhed og også med flere ansatte. Nogle tjener nemlig en månedsløn på 25.000-100.000 DKK i måneden, hvis man har mange besøgende og nogle gode samarbejdsaftaler.

Dette er blot nogle indtjeningseksempler, men konklusionen på spørgsmålet om, kjan man leve af at blogge, er i hvert fald ja.

Tak til Curvii

Afslutningsvis skal der lyde et stort tak til Curvii, som via deres støtte har gjort denne artikel mulig. Curvii er en online forhandler af tøj til store kvinder, hvor man blandt andet kan finde tøj fra mærkerne Zhenzi, Zizzi, Q’neel, Gozzip og meget meget mere.

about us
Mit navn er Simon. Til hverdag driver jeg det organiske marketingbureau Nutimo. Dette er blot et sted hvor jeg skriver om markedsføring, webudvikling og tiltag du kan gøre i din virksomhed.
Seneste indlæg