Skyskraber.dk
Hvor meget kan man tjene på affiliate?
Billede: Canva

Hvor meget kan man tjene på affiliate?

Promovering

Mange bliver overrasket, når de hører, hvor meget man kan tjene på affiliate. Der er dog, ligesom alle andre provisionsbaseret lønindtægter, stor forskel på, hvor meget man kan tjene. Når det kommer til affiliate bliver du betalt ud fra din performance. Læs mere om her, hvor meget man kan tjene på dette.

Affiliate er en markedsføringsmetode, hvor en annoncør indgår et partnerskab med en publisher. Her betaler annoncøren en aftalt sats til publisheren for at reklamere for sin hjemmeside eller webshop.

Mere om affiliate

Vi har skrevet en anden artikel, som fortæller, om det er muligt at leve af Affiliate marketing. Du kan læse mere om, hvad affiliate marketing er her: Kan man leve af affiliate marketing?

Svaret på den anden artikel er ja. Der er dog stor forskel på, hvor meget man kan tjene.

Så meget kan du tjene

Man tjener penge ved, at man har en aftale, hvor man ofte bliver betalt på enten PPC, altså når folk klikker videre på dit lead, eller i andre tilfælde, når dit lead/link genererer et salg.

Hvis du har en mellemstørrelse hjemmeside eller blog, som har forholdsvis mange besøgende, kan du måske tjene mellem 5.000-15.000 DKK i måneden. Med et stort content website, kan man måske tjene mellem 25.000-100.000 DKK i måneden ifølge Partner-ads.

Det handler i bund og grund om at sende relevante og købsparate brugere videre til en annoncørs hjemmeside. Hvis du formår dette, kan du tjene mange penge på affiliate marketing, og du kan sågar leve af det.

Kilde: Partner-ads

Find et affiliate netværk

Der findes utrolig mange forskellige netværk, hvor man kan lave affiliate, og mange bliver overrasket over, hvor meget man kan tjene på en værdifuld hjemmeside. Alt efter om du har en dansk, tysk, engelsk etc. hjemmeside, er der nogle forskellige netværk, som man kan tilmelde sig. De findes let med en googlesøgning.

Store websites som Amazon og eBay har deres egne netværk, som man kan blive en del af, og derved tjene penge på at sende potentielle købere ind på deres hjemmesider.

Man kan eksempelvis blive lønnet efter et salg, hvor man ofte kan få en provisionsprocent på mellem 3-15%.

??

Er affiliate marketing en passiv indkomst?

Affiliate bliver ofte nævnt som en passiv indkomst, og dette er også tildeles rigtigt. Hvis man har investeret meget tid eller penge i en god hjemmeside, kan det blive en god indtægtskilde hver måned.

Det kræver dog ofte meget arbejde, og også kontinuerlig arbejde. Derfor går lidt af det passive ved indkomsten væk. Det kommer dog an på ambitioner og krav til, hvad indkomsten skal være. Hvis du har opbygget eller købt en god hjemmeside, hvor det hele er sat rigtigt op, kan det godt være en passiv indkomstkilde i en periode, men udviklingen i online marketing går generelt utrolig stærkt, og man kan derfor ikke vide sig sikker på, hvad det i sidste ende kan blive till.

Tak til Mobil.nu

Der skal lyde et stort tak til Mobil.nu, som via støtte har gjort denne artikel mulig. Mobil.nu tester og anmelder mobiltelefoner, tablets og andet elektronik, men de deler også ud af deres viden omkring markedsføring. Hvis du vil vide mere om betalte annoncer og advertorials, kan du følge dette link til deres hjemmeside: https://mobil.nu/guide-og-pris... 

about us
Mit navn er Simon. Til hverdag driver jeg det organiske marketingbureau Nutimo. Dette er blot et sted hvor jeg skriver om markedsføring, webudvikling og tiltag du kan gøre i din virksomhed.
Seneste indlæg