Skyskraber.dk
Guide til Dropshipping
Billede: Canva

Guide til Dropshipping

Promovering

Er du interesseret i iværksætteri, og går med en lille drøm om at starte og drive din helt egen webshop? Så bør du blive bekendt med begrebet “dropshipping”, der gør det muligt og nemt at starte sin egen webshop, helt uden at skulle købe og opbygge et stort varelager.

Men hvordan fungerer det egentlig, og hvad er dropshipping overhovedet? Dette er nogle af de ting, som vi kommer til at afdække i denne artikel.

Hvad er dropshipping? Dropshipping betyder, at du som ejer af en webshop bruger en eller flere leverandørere, der tager sig af opbevaringen og forsendelsen af de produkter, du sælger gennem din webshop.

Lad os eksempelvis antage, at du gerne vil åbne en webshop, der sælger klassiske herreure. Du er dog ikke interesseret eller i stand til at købe en lang række forskellige ure, som skal sælge gennem din webshop.

I stedet beslutter du dig for at benytte dropshipping. Det betyder i praksis, at du finder en række leverandørere, der gerne vil tage sig af lagerføringen og forsendelsen af de varer, du sælger i din webshop.

Når du skaber et salg i din webshop, bliver dine samarbejdspartnere orienteret, og klarer den logistiske del. Til gengæld betaler du prisen for varen samt en form for ekspeditionsgebyr.

Dropshipping er utrolig smart og attraktivt for alle dem, der ikke har nogen stor kapital i baghånden til at have et lager. Ligeledes slipper du for at brænde inde med en masse varer, som du ikke får solgt.

Du behøver oven i købet ikke fortælle dine kunder, at du benytter dig af dropshipping. Dog er der intet i vejen for at gøre det. Gennemskuelighed, åbenhed og ærlighed er altid ting, der bliver sat stor pris på hos dine kunder.

Inden du begynder at tænke, at du allerede i morgen kan begynde at omsætte for store beløb, helt uden at gøre det store, så skal du være opmærksom på, at denne metode også kræver en masse forarbejde.

Du skal naturligvis stadig opbygge en webshop, få besøgende ind, klare kundeservice, få samarbejderne på plads, markedsføre shoppen osv. Der er altså stadig masser af arbejde i at bygge en webshop med afsæt i dropshipping.

Tak til Bevco
Der skal lyde et stort tak til Bevco, som via deres støtte har gjort denne artikel mulig. Bevco er en online forhandler af spiritus, heriblandt gin.

about us
Mit navn er Simon. Til hverdag driver jeg det organiske marketingbureau Nutimo. Dette er blot et sted hvor jeg skriver om markedsføring, webudvikling og tiltag du kan gøre i din virksomhed.
Seneste indlæg