Skyskraber.dk
Kan Man Leve af Affiliate Marketing?
Billede: Canva

Kan Man Leve af Affiliate Marketing?

Promovering

Online marketing er et vidt begreb, som efterhånden har været hot i en hel del år nu. Noget som bliver mere og mere populært at kaste sig ud i for unge marketers, som gerne vil være en form for markedsførings nomader, er affiliate marketing.

Der er også flere og flere annoncører, som får øjnene op for, hvor effektivt det kan være at have en god affiliate partner, og det bedste for dem er, at de kun skal betale PPC, altså Pay Per Click.

Hvad er Affiliate Marketing? Affiliate marketing er en metode inden for online markedsføring, hvor en annoncør har et samarbejde med en som kan skabe trafik eller salg til annoncørens hjemmeside. Hvis man har en hjemmeside, som reklamerer ind til en annoncørs hjemmeside kan man derfor have en PPC aftale.

Ved hjælp af online tracking er dette blevet utrolig nemt, og det er derfor også nemt for begge parter at måle på, hvor meget man får ud af samarbejdet.

Sådan kan man leve af Affiliate Marketing

Der er forskellige måder at afregne på, når man laver en affiliate aftale. Hos nogle lyder en samarbejdsaftale på, at der skal genereres et salg, for man kan tjene penge på det, og andre aftaler lyder på, at man bare skal have folk til at klikke videre ind på en annoncørs hjemmeside.

- Det store spørgsmål, som mange der vil kaste sig ud i Affiliate Markedsføring er:

Kan man leve af Affiliate Marketing? Ja, man kan godt leve af at lave Affiliate Marketing. Det kræver dog, at man har en god hjemmeside, og gerne flere hjemmesider. Dette kan tage noget tid at opbygge, men når man har lavet nogle gode kanaler, kan man sagtens komme op og tjene en fin månedsløn.

Hvor meget kan man tjene på affiliate markedsføring?

Der er stor forskel på, hvor meget man tjener, og der findes også virksomheder, som kun lever af at lave affiliate markedsføring. Dette kræver dog nogle rigtig gode hjemmesider. Nogle vilde eksempler på store affiliate hjemmesider er eksempelvis Trivago og Pricerunner, men meget mindre kan også gøre.

Det siger Partner ads

Det er ikke så svært at skaffe nogle affiliate-aftaler som nogle tror. Partner Ads er en hjemmeside som hjælper partnere og publishere med at finde hinanden og lave aftaler.

Så meget kan man tjene

Med en god blog med noget godt content, kan man tjene mellem 5.000-15.000 om måneden. Så hvis man nu har flere af disse sider, kan man hurtigt komme op på en fin månedsløn, men de kræver altså en del arbejde og vedligeholdelse, samt det er essentielt, at man både kan lave godt content samt blive fundet af søgemaskinerne.

Hvis du har en stor blog

Har du en virkelig god blog eller en god content hjemmeside kan du tjene mellem 25.000-100.000 DKK pr. Måned. Folk der har disse sider har dog som regel en etableret virksomhed, og har ikke tid til at have et job ved siden af.

Men den hurtige konklusion på, om man kan leve af affiliate marketing er i hvert fald JA.

Tak til Billig Fitness

Afslutningsvis skal der lyde et stort tak til Billig Fitness, som via deres støtte har gjort denne artikel mulig. Hos Billig Fitness kan man finde træningsudstyr til mangfoldigheden til billige priser. Du kan finde alt fra håndvægte, yogamåtter, proteinpulver, sjippetov og meget mere.

about us
Mit navn er Simon. Til hverdag driver jeg det organiske marketingbureau Nutimo. Dette er blot et sted hvor jeg skriver om markedsføring, webudvikling og tiltag du kan gøre i din virksomhed.
Seneste indlæg