Google Adwords & Google My Business

GOOGLE ADWORDS & GOOGLE MY BUSINESS

Når det handler om synlighed på nettet, handler det i stor grad om Google. Det ved vi hos Skyskraber.dk fordi vores team hele tiden ved, hvad der rører sig på Google.

Vidste du, at Google opdaterer deres algoritmer og regler i søgemaskinen ca. 3 gange om ugen? Med vores eksperter i ryggen er du sikker på, at du altid er opdateret på Google og de platforme, som Google stiller til rådighed.

Hos Skyskraber.dk får du kompetente ressourcer stillet til rådighed inden for:

 

  • Google Adwords

  • Google My Business

  • Google+

  • Google Places

  • Google Analytics

 

Hvad er Google-produkter?

Google places sørger for, at du altid er til at finde, når folk forsøger at finde dig via Google. Det betyder en konstant opdatering af dine kontaktinformationer, butikker og åbningstider. At være opdateret her er samtidigt vigtigt for din søgemaskineoptimering – læs mere om SEO hos Skyskraber.dk her.

Google+ er den sociale platform, som du kan bruge til at fortælle Google, at din virksomhed eksisterer, og hvad du tilbyder. En Google+ side adskiller sig markant fra en Facebook-side – vil du have en Facebook side, kan du læse mere her.

Google Analytics er det mest udbredte web analytics-værktøj i verden. Her kan du, eller vi holde øje med al den aktivitet, der er tilknyttet din hjemmeside. Det kan være trafik til sitet, kampagner eller teknisk monitorering.

Kontakt os, hvis du vil have hjælp til Google-produkter. Vi kan både opsætte det for dig, og løbende holde øje med den udvikling, der er på din hjemmeside og på markedet generelt. Vores rådgivere sidder klar til at rådgive dig igennem.