Facebook Annoncering

Facebook Annoncering

 

Vi håndterer Facebook-sider for virksomheder. Vi kan varetage hele processen fra oprettelse af siden, billedbehandling og tekster, samt en løbende administration af siden. Du kan bruge os til alle dele i processen. Vores eksperter i Facebook, står klar til at skabe synlighed på Facebook for dig.

Hvor vigtig er Facebook?

Facebook er danskernes foretrukne sociale medie. På trods af flere sociale medier har Facebook opretholdt deres plads, som danskernes sociale medie nr. 1. I 2015 var der mere end 3,5 millioner brugere af Facebook alene i Danmark! Det er en unik kanal, til at komme ud med sit marketingbudskab.
Hvordan kan vi hjælpe dig med, at komme i gang på Facebook?

Hos Skyskraber ønsker vi, at gøre en forskel for dig og din virksomhed. For at give dig den rigtige eksponering på de sociale medier, er det vigtigt, at vi kender dig, og ved hvad du ønsker for din markedsføring. Derfor er det vigtigt for os, at forstå din virksomhed, inden vi opretter en Facebook-side. Vi hjælper dig med alt fra tekster, budskaber til billeder, og så kan vi håndtere den dialog og det engagement, der dagligt kommer på Facebook.

Hvis din virksomhed har en side på Facebook, kan du opsætte annoncer, som rammer din målgruppe. Hos Skyskraber sørger vi for, at du altid er til stede med relevante opslag, tilbud, konkurrencer og andet indhold, der skaber engagement og loyalitet fra din målgruppe eller kundegruppe.

Hvad er Facebook ads?

Facebook ads er annoncer på Facebook, som dækker over både de almindelige og de avancerede opsætninger, du finder i Facebook’s annoncerings univers. Du kan opsætte Facebook ads, til at blive vist for en særlig målgruppe. På Facebook kan du vælge nogle specifikke parametre for din opsætning af annoncer. Det er vigtigt, at du ved inden, hvad du vil opnå med dine annoncer. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvordan du får mest ud af dine facebook ads.

 

Du kan bl.a. vælge mellem følgende formål:

 

  • Send folk til din hjemmeside

  • Giv folk et tilbud, og få dem til at indløse det

  • Få tilmeldinger til en begivenhed

 

Kravene og mulighederne på Facebook ændrer sig hele tiden. Når du har lagt dine Facebook ads hos Skyskraber, kan du være sikker på, at vi holder os opdateret på dine vegne. Du får altid de mest fordelagtige annoncer for dig, og din virksomhed.

Hvordan hjælper vi med din annoncering på Facebook?

Vi står for både udarbejdelsen af annoncerne, dvs. både det grafiske og teksterne. Vi sørger for at opsætte dine annoncer, så de bliver vist på det rigtige tidspunkt, for de rigtige mennesker og med det rette budskab, der er skræddersyet til dem. Uanset om du har brug for hjælp til opsætningen eller noget andet, så står vores eksperter klar, til at hjælpe dig med din markedsføring på Facebook.