Hjemmeside & webshop

HJEMMESIDE & WEBSHOP

Vi løser alle former for grafisk design, f.eks opgaver inden for hjemmesider og webløsninger. Når du skal have en ny hjemmeside, er det vigtigt, at det hele kører som det skal fra starten af. Dette gør det nemmere for dig, og vil være langt billigere på den lange bane.

Hos Skyskraber.dk sidder en lang række eksperter i grafisk design af hjemmesider, og leverer både individuelle designs, men også designs i fx WordPress, som du nemt kan administrere efterfølgende.

Har du brug for en stabil og pæn webshop til dine produkter, løser vi også dette. Vi har mange års erfaring med udvikling og design af webshop’s.

Du kan trygt vælge Skyskraber til at udvikle, designe samt rådgivning af din næste webshop.

Hvad er grafisk design?

Grafisk design dækker alle de løsninger, hvor du har brug for en grafiker til at sammensætte billeder, logoer og typografier til en unik hjemmeside, præsentation, flyers og medlems blade.

Giv din virksomhed et nyt look med en ny hjemmeside.

En god grafisk hjemmeside, der er tilpasset dit koncept for din virksomhed. En flot grafisk hjemmeside giver dine kunder et overblik over dine kompetencer og får indblik i virksomhedens profil, inden de tager kontakt til jer. Jo bedre man præsentere sig selv online,  jo flere kunder vil man få i fremtiden. Det er bevist i 2015, at 75 % af alle kontakter foregår online, og det bliver et langt højere tal i fremtiden.

Vores hjemmesiderhar en startpris på 5995,- + webhotel og support. Dette kaldes en håndværker side, hvor man ikke har behov for mange undersider og indhold.

Lad os tage en snak om netop en løsning efter jeres ønsker og behov.

Kontakt os på 20 49 31 64
Tag forretningen online og skab mere vækst.

Få gang i online handlen i dag. Vi leverer et unikt design af webshop med alle produkter og tekster, samt billeder og indhold. Søgeoptimering og et responsivt design, der vil skabe online salg for dig i fremtiden.

Vi udvikler den webshop, som passer til dine produkter, og dit koncept. Du kan måske øge omsætningen med 30-50% i løbet af få år, og det vil skabe et større overskud og dermed flere kunder.

Vi leverer ikke kun en webshop til dig, men hjælper dig også med, at få en god start og resultater ved hjælp af markedsføring.

 

Vi kan lave en komplet løsning i dag, så tag kontakt til os på telefon 20 49 31 64

Lad os skabe det basale logo, netop til dig.

Har du et logo? Er du tilfreds med dit logo? Eller trænger du til et nyt og mere opdateret look?

Skyskraber har mere end 10 grafiske designere til at løse opgaven netop for dig, at skabe en ny identitet eller fornyelse af det gamle logo, kan gøre meget ved ens firma profil.

Logoer er noget man genkender, så hvis man skal have kunder til at genkende en, skal man skille sig ud og have et unikt logo.

Vi laver logo design fra 2.495 kr. Så tag telefonen og kontakt os i dag på telefon 20 49 31 64

Lad os skabe din virksomheds grafiske identitet.

Komplet grafisk design linje, fra kuglepen til brevlinje, logo, visitkort, streamers, skilte, ja vi kan lave alt hvad du ønsker at tilføje til din designlinje.

Hvad husker du når du tænker på et logo: Farver, skrifttype, stil, genkendelighed, tiltrækkende og trykhed.

Det er alle sammen følelser vi får, når vi ser et logo der er genkendelig, det tiltrækker vores tryghed og giver os ro i maven.

Grafik udvikler sig hele tiden og den udvikling må vi alle følge, ellers vil vi ikke blive ved med at have et godt images.

Kontakt os på telefon 20 49 31 64
Spørgsmål eller interesseret i at høre mere? Så ring eller skriv til os.

Hos Skyskraber er vores klare mål, at have vores kunder og deres behov i fokus. Vi har derfor efter mange år i branchen erfaret, at den bedste løsning opnås igennem en tæt dialog, hvor vi sammen finder den bedste løsning. Vores grafisk design og CMS løsninger danner ramme for de basale, men nødvendige forudsætninger for at skabe en vedvarende succes online.

Vi kan starte fra bunden ved at overtage eksisterende løsninger. Vi tror på, at vi ved at dække det grafiske såvel som det tekniske, opnår det bedste resultat.